Garantie Web Design

Blank Design ofera garantie tuturor proiectelor web realizate timp de 5 ani, impreuna cu unul din pachetele noastre de gazduire web. Prin serviciul de GARANTIE, beneficiarul site-ului web NU trebuie sa aiba acces la codul sursa al aplicatiei web sau a site-ului web. Garantia oferita acopera rezolvarea tuturor erorilor care pot sa apara in functionarea site-ului web si care nu au fost descoperite in procesul de creare site.

Prin GARANTIE NU se intelege: consultanta web, promovare online, tutoriale si cursuri privind utilizarea platformelor realizate, administrare web & mentenanta, configurari server sau e-mail, alte servicii care nu au legătura cu procesul de creatie a unui site web.

DE ASEMENEA GARANTIA Site Web NU INCLUDE

> actualizari ale platformei sau extensiilor folosite decat in cazul in care erorile aparute se datoreaza unor bug-uri cunoscute si remediate de dezvoltatorii acestora.
> adaugarea de functii suplimentare site-ului care nu fac obiectul contractului.
> adaugarea de pagini noi, modificarea structurii site-ului.
> adaugarea de coduri si bannere ale partenerilor.
> administrarea site-ului.

Garantie Web Design

TESTARE SITE WEB

Testarea site-ului web poate incepe din momentul in care site-ul este prezentat beneficiarului pentru revizuire. La testarea unui site web recomandam sa verificati:

> functionarea formularelor de contact;
> functionarea meniurilor, a galeriilor foto sau video;
> functionarea modulelor si extensiilor integrate in site: cautare, autentificare, profil utilizator, cos de cumparaturi, procesatoare de plati electronice, etc.
> posibilitatea de editare a conținutului din interfata de administrare CMS (daca are).