Creare Site Web / Web Design

Cu ajutorul nostru, vei avea un web design impresionant. Prioritatea noastra este procesul de web design in asa fel incat site-ul dumneavoastra sa fie foarte bine structurat. Sa fie usor de navigat pentru utilizatori si sa atraga vizitatori care ulterior vor deveni potentiali clienti.

Fie ca vreti sa eliminați competitia, sa lansati un magazin online sau un site de prezentare impecabil prin care sa informati oamenii despre ceea ce faceti, noi va oferim servicii profesionale de web design custom.

Content management systems (CMS) – un sistem puternic, dar si flexibil, care va permite sa va mentineti magazin-ul online sau site-ul de prezentare la zi prin, programare W3C – pentru o  indexare mai rapida in Google.

Creare Site de Prezentare

Site Web CUSTOM

Stim ca realizarea unui web design CUSTOM inseamna sa aducem impreuna cel mai frumos design si cea mai buna programare web pentru a rezulta ceva uimitor. Inca de la inceput vom schita si vom planui cum va functiona website-ul dumneavoastra – Suntem de parere ca un plan cap-coada aprofundat garanteaza succesul oricarui site web.

Tipar este un cuvant interzis in agentia Blank Design. Designul site-ului va beneficia de cat timp este nevoie pentru ca web designerii nostri sa inteleaga normele si idealurile companiei dumneavoastra. Astfel, ne asiguram ca nu o sa va dezamagiti clientii. Calitate construita fara cusur, codare web W3C si harti pentru site-uri care se actualizeaza automat, toate acestea pentru ca website-ul sa fie favorizat in motorul de cautare Google.

Pentru majoritatea clientilor ce dorest un site performant, Blank Design recomanda WordPress. WordPress este folosit de catre New York Times, The Wall Street Journal, CNN, Katy Perry si Top Gear. Usor de folosit si totusi suficient de puternic pentru sarcini foarte grele, WordPress se potriveste perfect pentru dumneavoastra.

Construim Calitate WEB

Creare Site de Prezentare CUSTOM

Asa cum fiecare afacere si companie este unica, la fel și un site de prezentare trebuie sa fie unic. Experienta ne-a demonstrat faptul ca pentru majoritatea clientilor punctul de plecare il reprezinta creare unui site ieftin standard ce va fi personalizat pe parcurs, pentru a satisface nevoile si exigentele clientilor.

Blank Design pune accent pe crearea site-urilor de prezentare in concordanta cu cerințele fiecarui client. Prin procesul de creare site de prezentare ne asiguram ca sloganul si brandul companiei dumneavoastrs va fi reprezentat prin designul acestuia si redat cu usurinta vizitatorilor.

Blank Design va sta la dispozitie cu o oferta de servicii atractive si personalizate pentru procesul de realizare site de prezentare intr-o maniera profesionala. Apeland la serviciile noastre de creare site de prezentare veti avea certitudinea ca vom tine cont de toate aspectele mentionate de dumneavoastra la realizarea site-ului de prezentare. In plus, site-ul va fi conceput pentru a putea fi optimizat usor beneficiind astfel de traficul de vizitatori asteptat.

Pret Web Design

Blank Design, vine in ajutor tuturor celor ce doresc un site de prezentare sau un magazin online de calitate la un pret corect. Putem realiza de la site-uri de prezentare pana la cel mai complex magazin online GRATUIT alaturi de un pachet de mentenanta web, iar calitatea proiectelor realizate depaseste orice asteptare.

Nu uitati ca un site web de multe ori este o investitie care trebuie sa aduca profit. Pentru a fi o investitie profitabila, trebuie sa aveti un site de prezentare sau un magazin online care sa atraga prin design, rapiditate, lipsa erorilor, organizarea impecabila a informatiilor si mai ales sa fie un site web promovat puternic – lucuri pe care noi stim sa le facem profesional.

Consultati lista noastra de pret web design si alegeti pachetul potrivit proiectului dumneavoastra.

Platforma WORDPRESS Pachet GRATUIT

de la ZERO
/Euro
Site de Prezentare / Magazin Online
Programare CUSTOM
Design Web / Tema > ThemeForest
Programare CUSTOM
Actualizare platforma
Actualizare design site web
Numar de pagini site NELIMITAT
Optimizare SEO On-Page
Add-ON module WordPress
Garantie Site Web
Implememntare Social Media
Implementare Google Script
Indexare Google search
Pachetul GRATUIT este valabil doar cu contract de mentenanta.
BEST

Site de Prezentare
CUSTOM PRO

de la 3999
/Euro
Programare CUSTOM AVANSATA
Baze de date CUSTOM mySQL
Platforma CUSTOM CMS AVANSAT
Design Site Web CUSTOM
Revolution Slider CUSTOM
Diverse formulare si module
Numar de pagini site NELIMITAT
Optimizare SEO On-Page
Garantie Site Web 5 ani**
Mentenanta WEB - 3 luni Gratuit
Implementare Scripturi Google
Indexare Google search
Gazduire si Securitate SSL / 1 an
Plata 50% in avans la semnarea contractului de prestari servicii.

Magazin Online
CUSTOM PRO

de la 7999
/Euro
Programare CUSTOM AVANSATA
Baze de date CUSTOM mySQL
Platforma CUSTOM CMS AVANSAT
Design Magazin Online CUSTOM
Revolution Slider CUSTOM
Diverse formulare si module
Numar de pagini site NELIMITAT
Optimizare SEO On-Page
Garantie Site Web 5 ani**
Mentenanta WEB - 6 luni Gratuit
Implementare Scripturi Google
Indexare Google search
Gazduire si Securitate SSL / 1 an
Plata 50% in avans la semnarea contractului de prestari servicii.
 

*doar cu serviciul de Mentenanta Site Web (vezi ce cuprinde)click aici
**doar cu serviciul de Gazduire Site Web (vezi termenii de acordare a garantiei)click aici

Alte preturi si servicii

> Implementare Module CUSTOM – de la 250 €
> Logo Design – 150 €
> Creare Carti de Vizita – 50 €
> Creare Flyer 3/A4 – 50 €
> Creare Flyer A4 – 100 €
> Adaugare produse in Magazinul Online – 5 € /produs
> Ora de programare web CUSTOM – 99 € /ora
> Ora suplimentara abonament mentenanta – 50 € /ora
> Sedinta foto – de la 150 € /ora
> Editare foto profesionala – 10 € /cadru