Pachet Social Media

YouTube Shorts, Reels & Tiktok Production

Dorești să te diferențiezi și să atragi atenția pe rețelele de socializare?
Nu mai aștepta!
Fă investiția inteligentă în producția de Youtube Shorts, Instagram Reels și TikTok!

Aceste formate de videoclipuri ultra-captivante sunt în centrul atenției și reprezintă cheia succesului pentru creșterea vizibilității tale și a brandului tău. Indiferent dacă ești creator de conținut, influencer sau o afacere, producția profesională de Shorts, Reels și TikTok este o modalitate sigură de a atrage și de a angrena publicul tău țintă.

Haideți să ne punem imaginația în mișcare și să facem magie digitală împreună! Nu te mai lăsa în urmă - investește în tine și în brandul tău chiar astăzi pentru a cuceri inimile și mințile publicului online!

Pachet Social Media

Conținut nativ pentru YouTube Shorts, TikTok și Instagram Reels

Pentru a atinge culmile succesului pe TikTok, Youtube și Instagram Reels, este crucial ca afacerea dumneavoastră să creeze conținut perfect adaptat pentru aceste platforme, în ceea ce privește formatul, limbajul și stilul de editare. Există o rețetă specifică pentru a captiva audiența și echipa noastră este deja familiarizată cu arta de a crea aceste clipuri scurte, astfel că suntem gata să vă oferim suportul necesar.

Un aspect vital pentru ca un videoclip să fie promovat către un număr cât mai mare de spectatori este procentul de "watch time" - cu cât acesta este mai mare, cu atât mai bine. Acest lucru indică necesitatea ca videoclipurile să fie concise, captivante și să fie urmărite până la final de către o audiență cât mai extinsă.

Conținut nativ pentru YouTube Shorts, TikTok și Instagram Reels

Este momentul să te adaptezi schimbărilor și să te poziționezi în avantaj pe Instagram, o platformă care își îndreaptă atenția către conținutul video!

Cu fiecare zi ce trece, conținutul video devine rege pe rețelele sociale, iar Instagram nu face excepție. Algoritmul platformei se reinventează pentru a da prioritate conținutului din formatul Reels în fața fotografiilor, semn că strategia ta de conținut trebuie să se adapteze și să evolueze. Nu poți lăsa echipa ta de marketing să rămână în urmă, bazându-se doar pe postarea de fotografii, în timp ce lumea digitală evoluează rapid.

Pentru a-ți menține brandul în fruntea jocului pe rețelele sociale, este esențial să investești în conținutul video de calitate și să îmbrățișezi această nouă eră digitală în care videoclipurile sunt moneda de bază pentru succesul online.

Cost estimativ de producție

* Costurile sunt estimative, pentru clipurile care necesită filmare și editare mai complexă, costul va crește.

Echipa noastră pasionată merge la tine pentru a crea magie! Vom filma și edita material video pentru 3-5 clipuri, pornind de la ideile tale și îmbogățindu-le cu sugestiile noastre creative. Fiecare clip va fi un adevărat bijou de 12-15 secunde, perfect adaptat pentru fiecare platformă socială pe care îți dorești să strălucești.

În pachetul nostru complet, nu ne limităm doar la filmare și editare. Ne ocupăm și de crearea titlurilor și descrierilor captivante, garantând că conținutul tău va fi remarcat și va genera angajament din partea audienței. Și pentru că știm cât de important este să fim prezenți pe mai multe platforme, personalizăm fiecare set de hashtags și titluri pentru a asigura o vizibilitate maximă și o conectare autentică cu publicul tău.

Lasă-ne să transformăm visele tale în realitate și să facem ca brandul tău să strălucească pe întregul peisaj digital! O colaborare cu noi este garanția că vei obține nu doar clipuri video de înaltă calitate, ci și o experiență creativă și profesională de neuitat!"

Pret/Clip 1 Clip 420 lei 500 lei
Îți oferim o experiență de neuitat în producția unui singur clip video de 12-30 secunde, conceput cu atenție și pasiune pentru a-ți aduce viziunea la viață. Fie că este vorba despre promovarea unui produs, povestirea unei povești sau crearea unei atmosfere unice, acest clip va captiva și va impresiona publicul tău țintă. Cu un echilibru perfect între creativitate și profesionalism, te asigurăm că fiecare cadru va fi o operă de artă digitală.
Pret/Pachet de 3 Clipuri 1080 lei 1500 lei
Alegeți pachetul de 3 clipuri și beneficiați de o serie completă de conținut video captivant, gata să-ți sporească impactul online. Fiecare clip, unic în felul său, va completa perfect viziunea ta și va aduce o varietate de nuanțe și idei în campania ta de marketing. De la concept la realizare, ne asigurăm că fiecare secundă a conținutului tău este valorificată la maximum, pentru a atrage și a angaja publicul în mod autentic și durabil.
Pret/Pachet 5 Clipuri 1725 lei 2500 lei
Cu pachetul nostru de 5 clipuri, îți oferim o adevărată expoziție de creație video, pregătită să domine peisajul digital. Fiecare clip, meticulos conceput și atent editat, este o piesă de puzzle esențială în povestea ta de brand. De la prezentarea diverselor produse și servicii până la crearea unei narative captivante, acest pachet este cheia pentru a-ți construi o prezență puternică și memorabilă pe platformele sociale.

Portofoliu Social Media