Marketing Social Media

Social media este unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului digital, oferind o multitudine de beneficii si ajungand la milioane de clienti si potentiali clienti de pretutindeni.

Daca in planul tau de marketing online nu incluzi si aceasta sursa de promovare, exista posibilitatea sa pierzi o oportunitate de marketing uriasa, deoarece este cea mai usoara si rapida metoda de promovare prin care poti raspandi informatii despre produsul tau sau serviciile tale.

Campanii Social Media

Social-Media-Marketing

Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Snapchat, Twitter & Pinterest Serviciile Social Media Paid sunt campanii implementate cu scopul de a scoate la lumina brandul in fata publicului-tinta, prin sponsorizarea unui anumit tip de continut. La momentul actual, folosim cele mai avansate strategii si unelte de research de pe piata, alcatuind, astfel, campanii high performing pentru segmentul de Ecommerce, B2B și B2C, care au scopul de a monetiza in mod direct investitiile tale de marketing si de a genera leads si vanzari.

Audit UX/CRO/SEO/
Performance

Experienta si know-how-ul din domeniu ne ajuta sa identificam problemele cu care te confrunti si sa venim cu solutii eficiente, care sa te ajute sa-ti cresti afacerea. Indiferent ca vorbim despre partea de business, site web, SEO sau zona de promovare in general, oferim servicii marketing profesionale.

Strategie Marketing
Comunicare

Strategia de marketing se afla in centrul tuturor activitatilor de comunicare pe care un brand doreste sa le desfasoare. Aceasta porneste intotdeauna de la obiective PERFECTE, care pot fi indeplinite prin multiple tehnici si tactici, revolutionare sau automatizate. Noi avem grija sa le alegem pe cele perfecte pentru tine.

Consultanta de
Business

Daca esti la inceput de drum sau iti doresti o nouă perspectiva asupra business-ului tau, suntem aici sa-ti ghidam pasii in digital, dar nu numai. Ne ajuta experienta acumulata de-a lungul anilor, alaturi de nenumarati clienti din intreaga lume, activand in diverse industrii, de la farma si retail, pana la sports & gambling.